Michtattoos is eigendom van :

 

ICEBERG AHEAD COMM V.

 

Maatschappelijke zetel :

Iceberg Ahead / Michiel Van Durme

Markettestraat 3A

9800 VINKT

BELGIUM

BTW : BE 0552 883 370

 

Intellectueel eigendom 

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Iceberg Ahead is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Iceberg Ahead.

Indien van toepassing: 

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Iceberg Ahead te mogen claimen of te veronderstellen.

Iceberg Ahead streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Iceberg Ahead aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen 

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van inkspiredbypommeline.be op deze pagina.

Bescherming van persoonsgegevens

michtattoos.com hecht groot belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en we verwerken deze met de nodige zorg en aandacht voor de veiligheid van deze gegevens. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die toelaten dat u als persoon geïdentificeerd kan worden. michtattoos.com houdt zich aan de wettelijke bepalingen rond de bescherming van persoonsgegevens en de rechten die u als persoon heeft. De persoonsgegevens worden verwerkt door michtattoos.com en worden enkel verwerkt voor het doeleinde waarvoor ze ingezameld zijn en enkel zolang dit hiervoor nodig is.

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we dat doen

Persoonlijke gegevens

Bij het registreren op deze website verzamelen we de data die getoond wordt in het registratieformulier. Nadat de registratie is voltooid is je profielfoto, gebruikersnaam, biografie en e-mailadres publiekelijk zichtbaar.

Bij het registreren op een evenement verzamelen we de data die getoond wordt in het registratieformulier.

Het is mogelijk om bij het plaatsen van een wagen op de website een locatie te vermelden. U bent als gebruiker zelf verantwoordelijk welke locatie u precies vermeldt. Deze locatie is publiekelijk zichtbaar.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data die getoond wordt in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om spam te bestrijden. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je afbeeldingen naar de website upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin GPS locatiegegevens (EXIF data). Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van je website downloaden en deze locatiegegevens inzien.

 

Wat we verzamelen en bewaren

Bij het invullen van het contactformulier verzamelen we uw naam, telefoon en e-mail. Deze informatie wordt verzameld om een reactie te kunnen geven op uw ingevulde formulier.

Terwijl u onze site bezoekt, verzamelen wij informatie over u tijdens het checkout proces in onze winkel. 

Naam afzender, naam ontvanger en e-mailadres ontvanger: we gebruiken dit om cadeaubon producten te maken

Door jou bekeken producten: we gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om producten aan je te tonen die je recentelijk hebt bekeken

Locatie, IP-adres en browsertype: we gebruiken deze gegevens om belastingtoeslagen en verzendkosten te berekenen

Verzendadres: we vragen je om deze gegevens in te vullen, zodat we bijvoorbeeld de verzendkosten kunnen berekenen voordat je een bestelling plaatst en om de bestelling vervolgens naar je te verzenden!

We gebruiken cookies ook om producten in je winkelmand op te slaan terwijl je door onze site bladert.

Wanneer je producten bij ons aanschaft, vragen we je om informatie te verstrekken, waaronder je naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard-/betalingsgegevens en optionele accountgegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. We gebruiken deze informatie voor de volgende doeleinden:

  • Om je informatie toe te sturen over je account en bestelling

  • Om te reageren op je aanvragen, waaronder restituties en klachten

  • Om betalingen te verwerken en fraude te voorkomen

  • Om je account voor onze winkel in te stellen

  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het berekenen van belasting

  • Om ons winkelaanbod te verbeteren

  • Om marketingberichten naar je te sturen, als je hiervoor kiest

Als je een account aanmaakt, worden je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer gebruikt om de afrekengegevens automatisch in te vullen bij toekomstige bestellingen.

Over het algemeen slaan we informatie over u op zolang we deze nodig hebben voor het doel waarvoor we deze verzamelen en gebruiken. We zijn niet wettelijk verplicht deze te bewaren. Tot deze informatie behoort je naam, e-mailadres, en factuur- en verzendadres.

Wij zullen ook reacties of beoordelingen opslaan, indien je deze achterlaat.

Wie in ons team heeft toegang:

Onze teamleden hebben toegang tot de informatie die u ons geeft. Voorbeeld, zowel administrateurs als winkelmanagers hebben toegang tot:

  • Naam afzender, naam ontvanger, e-mailadres ontvanger, bezorgdatum, bericht, bedrag en saldo van de cadeaubon die u heeft gekocht

Onze teamleden hebben toegang tot de informatie die je met ons deelt. Bijvoorbeeld. zowel administrateurs en winkel managers hebben toegang tot:

  • Verlanglijstdetails, zoals toegevoegde producten, datum van toevoeging, naam en privacy-instellingen van je verlanglijst

Onze teamleden hebben toegang tot deze informatie om je betere deals te bieden voor de producten waar je van houdt.

Ingesloten inhoud van derden

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Statistieken kunnen verzameld worden door Google LLC door het gebruik van de Google Maps functie op deze website.

Hoelang we uw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich registreren op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (enkel de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Beheerders van de website kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Voor gebruikers die een wagen inzenden op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun inzending. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment. Beheerders van de website kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten heb je van je eigen gegevens

Als je een account hebt op deze website of je hebt reacties of een wagen geplaatst, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons hebt gegeven. Je kan ook verzoeken dat we deze persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we uw data naar toe sturen

Bezoekerscommentaren kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Locatie’s kunnen worden gecontroleerd door Google LLC.

De procedures die we hebben in geval van een gegevensinbreuk

Indien u een inbreuk vermoedt op de verwerking van uw persoonsgegevens en michtattoos.com kan geen uitsluitsel bieden, hebt u de mogelijkheid een klacht neer te leggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

  • Instagram

ALL RIGHTS RESERVED

ICEBERG AHEAD 2020

info@michtattoos.com

©